Good Friday. Ce, când și unde este?


Bună dimineața tuturor! Astăzi îmi verificam e-mailul și am dat de o ofertă super! Doar astăzi, mâine și duminică la orice comandă înregistrată aici (pe Elefant.ro) o să primiți 30% din cât ați plătit înapoi sub forma unui voucher pe care îl puteți folosi la altă comandă. Dacă vă sună bine, nu uitați că pe Elefant, la fiecare 50 de lei folosiți cumpărând o carte de la editurile Trei, Nemira, Humanitas, Litera și All o să primiți garantat o carte cadou!
De asemenea pentru cei care cumpără orice bestseller, Elefant are reduceri la 10-15 bestsellere, de exemplu Pecetea Morții de Veronica Roth, După ce te-am pierdut de Jojo Moyes sau Suge-o, Ramona! De Andrei Ciobanu. Spor la cumpărături!

BONUS!!!
Nu doar cei de la Elefant sunt harnici și darnici când vine vorba de reduceri. Okian are reduceri de până la 50% la cărțile după care s-au făcut filme sau seriale. După ce cumpărați cărțile, puteți să vă uitați și la ecranizări! Invers nu! Sunt cărți precum Game of Thrones, Miss Peregrine, Fantastic Beast and where to find them și multe altele!

EXTRA BONUS!
La editura Nemira se desfășoară 3 promoții noi! Toate cărțile scrise de autori premiați sunt la reducere. Stephen King, George Martin, etc. au cărți cu până la 50% reducere. De asemenea este week-endul Young Adult și toate cărțile au reduceri de la până la 40%. Pentru cei mici, Poveștile Nemi au reducere de până la 30%. Spor la cumpărături!

Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.☺