Reduceri Noaptea Albă


În această seară pe elefant.ro va fi Noaptea Albă a Shoppingului care a început de la ora 21:00 si va dura până mâine dimineaţă la ora 09:00. Categoriile principale ale acestui eveniment vor fi parfumurile, ceasurile şi produsele cosmetice. Mâine, 20 aprilie, după ora 09:00 şi până la miezul nopţii va fi activ voucherul de 50% reducere la peste 40.000 de carti. Comenzile cu livrare în reţeaua de pick-up pointuri au transportul gratuit.


Aşadar, până mâine la ora 09, aveţi reduceri de până la 85% la îmbrăcăminte, ceasuri şi genţi, şi reduceri considerabile la parfumuri pentru bărbaţi şi pentru femei. Produsele cosmetice şi de îngrijire personală au reduceri de până la 74%, respectiv 64%. Aveţi şansa să găsiţi şi o pereche de pantofi, fiindcă au reducere de până la 73% Dacă nu sunteţi interesaţi momentan de acestea, dimineaţă aveţi timp să vă alegeţi cărţi fiindcă va fi activat codul de reducere garantată de 50%. Având în vedere că o carte costă în medie 40 de lei, o să o cupăraţi cu 20 de lei.
//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=75c5ee095&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/carti

Codul, ca de obicei este BOOKS50, pentru cei care nu l-au folosit deja de multe ori, iar după cum probabil ştiţi, Elefant suportă costul de transport la punctele de ridicare din: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targoviste, Timisoara, Tg. Mures. Dacă nu vă aflaţi în vreunul intre aceste oraşe sau nu doriţi să vă depasaţi până la punctul de ridicare, transportul costă 10 lei. Spor la cumpărături!
Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.