Ziua internaţională a cărţii aduce preţuri mici

Probabil deja aţi văzut pe Facebook, mâine este Ziua internaţională a cărţii. Din câte ştiu, vă plac mult cărţile, aşa că vreau să anunţ nişte reduceri considerabile pe mai multe site-uri. Dacă aţi mai văzut şi la alte edituri sau librării reduceri, lăsaţi înntr-un comentariu numele ca să vedem şi noi. Mâine revin cu un nou articol special a căruit temă încă nu am decis-o.

Începem cu Elefant.ro, regele ofertelor. Programul se întinde pe 3 zile astfel:

Sâmbătă: Parfumuri Bestseller cu reduceri de până la 80%.

http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=75c5ee095&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/list%3Ffiltercampanie%3D12327%26sortsales%3Ddesc

Duminica este ziua internațională a cărții iar din acest motiv oferta de carte este variată (aici găsiţi reducerile) și cuprinde:
- peste 2.000 de cărți cu 60% reducere 
- peste 5.000 de titluri cu 50% reducere 
- o carte cadou la comenzi de cărți de minimum 49 lei pentru fiecare din editurile Humanitas, Litera, All, Nemira și Trei 
- un eBook gratis la orice comanda de eBook-uri 
- 1 + 1 gratis la o selecție de cărți în limba engleză

Luni: Most Wanted Watches - campanie ce va aduce reduceri de până la 85% la ceasuri. Transportul este gratuit în rețeaua de pick-up point-uri pentru orice comandă. Aici aveţi promoţia pentru ceasuri care va deveni activă luni.


Să trecem puțin și la limba engleză! Mulți citim în limba engleză fiindcă câteodată prin traducere se pierde farmecul cărții și uneori coperta frumoasă. Pentru voi, Okian.ro are o oferta minunată! Aveți ocazia să cumpăraţi orice carte fără să plătiţi taxe de expediere. Pe lângă transportul gratuit, Okian.ro a pregătit nişte reduceri tematice. Aveţi link pe imagini.

http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=75c5ee095&unique=90bc72e35&redirect_to=http%3A//www.okian.ro/
Cărţile celebrului scriitor Neil Gaiman sunt acum la reducere în limba engleză. Dacă v-a plăcut ecranizarea sigur o să vă placă şi cărţile. Pe Okian sunt şi alte promoţii la cărţi Young Adult, cărţi premiate, cărţi must-read şi nu numai. Doar până duminică seara transportul este gratuit!

http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=75c5ee095&unique=90bc72e35&redirect_to=http%3A//www.okian.ro/promo_box_list/index.php%3Fpromo_box_group_id%3D163

Librăria Cartepedia are de asemenea niște reduceri la 23000 de cărţi. La fiecare comandă primiţi gratuit o husă de carte ca să nu vă mai îndoiţi coperţile când transportaţi cartea prin casă sau prin geantă. Transportul este de asemenea gratuit şi o să primiţi şi un voucher!
cartepedia.ro

Nici librăriile Humanitas nu se lasă mai prejos şi v-au pregătit o ofertă 2+1 gratis la orice carte de la editura Trei sau din colecţia Strada Ficţiunii, colecţie care aparţine editurii All. Aici este link spre Librăria Humanitas.


Cărturești.ro, deși nu are legătură cu ziua internațională a cărții are o promoție cu tematică: florile de cireș japoneze. Asta implică niște cărți și alte accesorii la prețuri de 30%. Mai multe detalii puteți afla dând click pe banner.


Și în final, o editură dragă mie, Nemira. La orice comandă transportul este gratuit și multe cărți au reducere de 50%. Așadar puteți cumpăra la preț mic și să scăpați de plata transportului. Acestea sunt reducerile observate de mine, dar poate mai vor fi și altele.


Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.☺