Interviu cu Eliza Mazilu

Eliza Mazilu este autoarea cărţii Stele întunecate.Publicată de autoare la vârsta de 16 ani, cartea a fost bine primită de către critici. Cartea ei o puteţi găsi aici!



Întrebare: În cât timp ai scris cartea? De unde a pornit totul?
Eliza Mazilu: Mi-a luat aproximativ un an să o scriu. Ideea mi-a venit cand eram într-o vacanţă, dar nu mai ştiu exact de la ce a pornit.
Întrebare: Ţi-ar plăcea ca personajele din carte să fie transportate în viaţa reală?
Eliza Mazilu: Bineînţeles, ce autor nu şi-ar dori asta? În felul asta aş avea mereu parte de companie bună.
Întrebare: Ce genuri de cărţi citeşti?
Eliza Mazilu: În mare parte citesc fantasy/YA şi uneori romance, mă atrag cel mai mult.
Întrebare: Ce planuri ai pentru viitor?
Eliza Mazilu: Momentan sunt indecisă, dar sper să găsesc şi eu răspunsul la întrebarea asta cât mai curând posibil.
Întrebare: S-a schimbat ceva de când ţi-ai ca lansat cartea?
Eliza Mazilu: Doar faptul că oamenii sunt surprinşi când aud că am scos o carte la 17 ani.
Întrebare: Crezi în supranatural? De ce?
Eliza Mazilu: Cred în supranatural mai mult decât ar trebui, ceea ce e uşor enervant uneori. Probabil motivul pentru care cred este pentru că nu pot accepta faptul că nu exista şi alte creaturi, fiinţe, lumi în afară de noi. Mereu mi s-a părut arogant din partea oamenilor să se considere specia cea mai superioară de pe pământ.

Întrebare: Ce mesaj doreşti să transmiţi cititorilor tăi?
Eliza Mazilu: Nu renuntaţi la visele voastre şi aveţi încredere în voi!
Demonii sunt peste tot, ma avertiza ea. Stau ascunsi in intuneric de unde pandesc. Gata de atac. Pregatiti sa nimiceasca orice. Dar exista lucruri mai teribile decat acei demoni. Exista Diavolul, iar el este nemilos.  
Jocelyn Dawn este o adolescenta de saptesprezece ani, putin cam paranoica. Bine, asa o considera toata lumea — in realitate, o creatura necunoscuta ii vorbeste si o indeamna sa faca lucruri rele. Se confrunta cu o multime de probleme la scoala ei, una dintre ele fiind chiar colegul ei de camera, un baiat nu tocmai prietenos. Problemele adolescentine trec pe locul secund cand ea descopera ca vocea misterioasa vrea din ce in ce mai mult de la ea, iar colegul ei de camera se dovedeste a fi mai mult decat o persoana enervanta. Oare va supravietui Jocelyn cruntului adevar? Sau se va lasa prada ispitelor oferite de acea entitate?

Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.

Niciun comentariu: