Program Bookfest 2017-Editura Crime Scene Press


Editura Crime Scene Press are plăcerea de a vă invita la Târgul Internațional de Carte Bookfest 2017 pentru al patrulea an consecutiv. Evenimentul se desfășoară în perioada 24-28 mai în cadrul Romexpo, iar standul nostru se află în pavilionul C2, nr. B 24.
Anul acesta vă întâmpinăm cu cinci titluri noi, pachete promoționale avantajoase și, ca element de noutate, cu o campanie de tragere la sorți. Premii substanțiale în... cărți! Mai multe detalii la stand.


În programul de evenimente de anul acesta avem două lansări. Este vorba despre romanele Trucaj de George Arion (sâmbătă, ora 14.00) și Moarte în ținutul secuilor de Caius Dobrescu (sâmbătă, ora 15.00), ambele în prezența autorilor.
Duminică vă invităm să fiți alături de premianții noștri. Concursul Encre noir/ Cerneală neagră, organizat împreună cu Delegația Valonia-Bruxelles, s-a adresat studenților pasionați de literatura polițistă și i-a pus în ipostaza de scriitori. Rezultatul? Aflați duminică de la ora 14.00.   
În februarie anul acesta, întreaga comunitate de mystery & thriller, a aflat cu bucurie că scriitoarea britanică Ann Cleeves, considerată noua Agatha Christie a literaturii polițiste, a câștigat prestigiosul premiu Diamond Dagger pentru întreaga carieră acordat de către Crime Writers' Association. Vă propunem patru titluri ale autoarei din Marea Britanie, pe care le puteți descoperi la noi. Două dintre ele se numără printre noile apariții.

Titluri noi

1. Negru de corb (premiat cu Duncan Lawrie Dagger pentru cel mai bun roman) și Fulger albastru de Ann Cleeves

Cele două volume fac parte din seria Shetland, serie care a marcat literatura britanică de gen, fiind inclusiv ecranizată într-un serial de mare succes produs de BBC. Cei care au terminat de citit toate cărțile Agathei Christie vor găsi o continuatoare remarcabilă și originală în Ann Cleeves, care a avut intuiția de a aduce romanul polițist clasic în zilele noastre. Sunt romane psihologice, de atmosferă, cu aromă specific britanică.

2. Adevărul absolut de James Rayburn (roman premiat cu Deutscher Krimi Preis)
James Rayburn (pe numele său real Roger Smith) este un autor care apare în premieră în colecția editurii noastre. Romanul este o combinație extraordinară între realitățile brutale ale războiului modern și eleganța romanului de spionaj clasic. O carte dură, care te plimbă prin Statele Unite, Europa și exotica Thailandă.


3. Trucaj de George Arion

Un nou volum din seria Andrei Mladin! Romanul ne încântă cu tonul ironic și totodată melancolic, arătându-ne un protagonist încă mai spumos și mai profund decât până acum. În timp ce încearcă să descâlcească ițele unui mister de pe o insulă ridicată din adâncuri, Andrei Mladin ne prezintă arta lui poetică.

4. Moarte în ținutul secuilor de Caius Dobrescu

Nu în ultimul rând îl menționăm pe Caius Dobrescu, care revine în atenția publicului de mystery&thriller cu volumul de față, despre care Carmen Mușat spune că „are toate ingredientele necesare unui thriller politic: o intrigă bine articulată, suspans, personaje pregnante... ritm și intensitate stilistică.”
Detectivul-arheolog Vlad Lupu caută legătura dintre persecuțiile din Ținutul Secuilor din anii '50, mafia locală din zilele noastre și dispariția misterioasă a unei studente naționaliste.

Niciun comentariu: