The Vampire Diaries - în spatele scenei


Cred că marea majoritate a oamenilor a văzut cel puţin un episod din The Vampire Diaries (“Jurnalele Vampirilor”). Ei bine, eu sunt printre puţinele persoane (din câte am înţeles) care nu au considerat că serialul şi-a pierdut întregul farmec atunci când Nina Dobrev l-a părăsit şi a continuat să-l urmărească. Serialul era mai mult despre relaţia celor doi fraţi decât despre iubirea Elenei pentru oricare dintre ei, asta e părerea mea.

Nevermind. Nu despre asta vreau să vă povestesc. Probabil că aţi citit deja curiozităţile despre The Originals (“Originarii”). Pe mine m-a apucat melancolia citind şi astfel am hotărât să scriu câteva picanterii din spatele scenei show-ului mamă. L-am urmărit timp de 6 ani şi îmi va lua ceva timp până să îl uit. Sper ca şi vouă să vă trezească amintiri drăguţe ceea ce urmează.



Enjoy!



  1. Lui Ashley Tisdale i s-a oferit o audiţie pentru rolul Elenei, dar aceasta a refuzat.
     
  2. Episoadele sezonului 6 au denumiri de piese ale anilor ’90, făcând referire la perioada în care Bonnie şi Damon erau blocaţi.
  3. Numele de familie al celor doi fraţi Salvatore era să fie Whitmore, dar producătoarea Julie Plec a decis să rămână fidelă numelui din cărţi.
  4. Zach Roerig (Matt), Michael Trevino (Tyler) şi chiar Paul Wesley (Stefan) au dat la început audiţie pentru rolul lui Damon.
  5. Numele episoadelor sezonului 8 reprezintă replici ale personajelor din primul sezon. 
  6. Paul Wesley (Stefan) şi Ian Somerhalder (Damon) au regizat câteva episoade ale serialului.
  7. După cum bine ştiţi, Damon a fost la început un nesuferit. Cu toate că a mai avut unele momente mai târziu, nu a fost la fel de enervant pe cum obişnuia. Se pare că actorul Ian Somerhalder a fost împotriva schimbării de atitudine, declarând în cadrul unui interviu că a “urât”  atunci când Damon a început să devină sensibil.
  8. Taylor Kinney (Mason Lockwood, unchiul lui Tyler) a fost logodit cu Lady Gaga. Cei doi s-au despărţit în anul 2016 datorită programului de muncă încărcat.
  9. Kat Graham nu e doar o actriţă talentată, ci şi cântăreaţă. 
    10.  În sezonul 2 episodul 12 a fost afişat numărul de telefon al lui Isobel. Fanii care au apelat acel număr au fost întâmpinaţi de un mesaj vocal din partea actorilor din rolurile principale.

Hmmm, acum observ că majoritatea curiozităţilor îl vizează pe Damon. Nu a fost intenţionat, ci am încercat să le aleg pe cele mai interesante. Adevărul e că Damon era cel mai controversat personaj şi, ce pot să zic, toată lumea îl iubeşte.



Care personaje vă lipsesc cel mai mult? V-a plăcut finalul?          



După cum bine ştiţi, serialul are la bază o serie de cărţi. În cazul în care vreţi să comparaţi asemănările şi diferenţele dintre acestea, găsiţi primele volume aici.

Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.