Reducere la cărțile lui George Arion și autograf

George Arion este un autor de romane mystery & thriller român, poet, prozator, eseist, libretist și publicist. Membru al Uniunii Scriitorilor din România.
Sursa: Wikipedia

Pe Libris, toate romanele sale sunt la 20% reducere, iar în luna august primiți autograf. Majoritatea sunt publicate la editura Crime Scene Press și profit de ocazie să vă spun că au cărți bune! Unele sunt traduse, altele scrise de autori români, dar site-ul lor este un paradis pentru iubitorii de crime și mister.

Deși reducerea nu este mare, prețul este mic. Sunt cărți și cu 15 lei, ceea ce nu reprezintă o avere. Romanele domnului Arion sunt inspirate și scrise foarte bine. Vă recomand <<Insula Cărților>> și <<Crimă în bibliotecă>>. Verifică prețul și descrierea AICI!

Am primit 3 cărți de la editură pentru recenzie și abia aștept să termin recenziile. Nu am fost în oraș o perioadă lungă și nu am avut cărțile pentru citate, dar în curând o să vă prezint cele trei romane. Dacă doriți, dați un like paginii editurii, unde puteți să aflați noutăți.

Niciun comentariu: